Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.07.2012 13:28 - ЗА ЛЮБОВТА...
Автор: desonnac Категория: Тя и той   
Прочетен: 1249 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 Любовта ....каква цена плащаме за да я притежаваме, колко ни струва да я срешнем и да я загубим, колко сили ни отнема за да я запазим жива, а после да я унижожим...

 

Хората не знаят как да се обичат, "хапят" се вместо да се целуват,заменят ласката с плесница и търсят утеха в песимизма и страха....Защо ? Когато се променим и го осъзнаем се оказва твърде късно да променим нещата. Обичайте се и ще бъдете щастливи - толкова просто и толкова сложно. Страхуваш ли се, че някой не те обича,защото хората се обичат просто се притесняват и не знаят как да си го кажат. Винаги сме в плен на другите, на какво се наслаждаваме ,ако му се наслаждаваме в  самота.Всичко което не искаме да загубим пазим и носим в сърцето си .Много хора преминават в живота ни ,някои спират за миг и оставят следа в сърцата ни ...после никога не можем да бъдем същите.Хората забравят какво сме направили, забрявят какво сме  казали,но никога не забравят начина по които ги караме да се чувстват.Най красивите и ценни  неща не могат да се видят и докоснат, те се усещат със сърцето.За да постави ново начало ,човек трябва да погледне  дълбоко в сърцето си, отговорите са вътре в самите нас.Прекарваме много време в търсене на точния човек или в откриване на грешките и недостатъците на тези които са около нас, вместо да погледнем собствените си грешки и да усъвършенстваме любовта която ние даваме. Не винаги казваме това което чувстваме  и мислим от страх да не бъдем отхвърлени и наранени, просто бягаме.Но бягството не е спасение нито решение. Защото думите заблуждават ,гласът мами, но тялото не лъже.  Трябва да можем да се изправим пред проблема и да го разрешим. Когато да се откажеш не е решение половината път към успеха си го извървял.Защото пак  се връщаме в началото и пак стигаме до място където се отказваме  и пак се връщаме, докога... Всеки проблем носи в себе си дар ,а за да се поучим от грешките си първо трябва да осъзнаем че грешим. Лошото е когато не намираш сили и вяра ,за да продължиш или просто не знаеш какво да направиш.
Нищо не е загубено за онзи който не се страхува да продължи напред, който знае че истината е ненаписана докрай история в която гнева се появява изневиделица, а оттегляйки се оставя надеждата за нов живот и обещава жадуваното спокойствие. 

              



 

 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: desonnac
Категория: Тя и той
Прочетен: 1366409
Постинги: 1263
Коментари: 503
Гласове: 2051
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031